Hemma och har joggat

Tack snälla för grattishälsningar här och på min instagram, är så glad!

Duktiga Justin har skött sig exemplariskt med resan och kommit hem hit till mig, han är nyfiken och vaken men ändå sansad. Skönt!

Trots resan så valde jag att jogga honom väldigt lätt nu på förmiddagen innan han fick gå ut i hagen. Tänkte att han kunde få bort lite energi innan jag släppte han fri. Visste inte om jag skulle blunda eller gå därifrån knappt, det är en sådan stor investering för mig, men självklart är det hage direkt som gäller. Ingen prislapp ska sätta stopp för hagevistelse hos mig.
Förstår att många undrar om priset på honom, han kostade 1 miljon exakt mer än vad jag sålde Lazzie för.

Justin är en liten häst, vilket var bra för min del för det är inte så många som letar efter mindre hästar, eftersom han stod hos Helgstrand där Jeanna arbetar har jag varit orolig att någon skulle köpa honom snabbt. Det är så mycket hästar, kunder, kontakter och rörelse där, men nu kan jag andas ut, han är min! ”Nyper mig i armen”

Han behöver äta upp sig då han är rätt tunn, så det är prio ett nu för vår del. Tankarna lite lätt är att han ska gå 7 årsklasserna i år om vi är mogna för det. Det kvittar egentligen, detta är en satsning mot Grand Prix, men självklart behöver han komma ut och miljötränas då han tävlat så få gånger.

9 Kommentarer

 1. Karin den 5 jan 2021 19:08 kl 19:08

  Din juvel kostar bra mycket mer än jag köpte mitt hus för. 😉 Jag kommer att följa dig och denna underbara häst med glädje. Den hästen har dragit en vinstlott med dig som kompanjon. 🧡

  6
 2. Matilda den 5 jan 2021 20:54 kl 20:54

  En nyfiken fråga. Äe han van att gå i hage? Såg lugn.ut på ig iaf i hagen.

  1
  • Ina den 6 jan 2021 00:58 kl 00:58

   Supergrattis igen till er!

   Nyfiken som jag är undrar jag hur man försäkrar en sån dyr häst? Inte kan man väl ha lika högt livvärde som han är värd, eller?

   2


 3. Sara den 5 jan 2021 20:59 kl 20:59

  Men kära jösses vilken vacker och magisk häst! Och helt sjukt vilken tur han har som får komma och bo hos dig! Vilken inställning du har till ett härligt hästliv!!!!!!

  5
  • Caroline den 5 jan 2021 21:34 kl 21:34

   +1 på den. Du är värd all beröm för din härliga inställning till hästhållning och att du är en förebild på många sätt!

   7


 4. Josefin den 5 jan 2021 23:21 kl 23:21

  Grattis Lina! Så fantastiskt roligt 🤩
  Du är verkligen en grym förebild för folk i alla åldrar och du och din syster verkar så himla trevliga som glatt hälsar på en glad amatör när man berättar att man följer dig och hejar på dig 🙂
  Stort lycka till med din nya stjärna, det va du värd 😀

  2
 5. Ebba den 5 jan 2021 23:23 kl 23:23

  Hej! Först och främst grattis till din nya fantastiska häst!!! Sedan undrar jag hur gick det för Hatti i er MsvB-runda för ridsportens innovationer?
  Du är grym på det du gör<3

  2
 6. Jenny den 6 jan 2021 08:43 kl 08:43

  Jag vet ju att din nya fina häst gått MSVB, men hur högt utbildad är den? Vad kan den? Ska bli SÅ spännande att följa er, han är superfin och du rider honom så fint också.

 7. Malin den 6 jan 2021 13:28 kl 13:28

  Hisnande vilka summor! Men när man tittar på video på er ser man ju varför, det är en riktig klasshäst! Ska bli otroligt kul att följa er!

Kommentera