Helgen

Denna helg har jag och Linda haft stallet tillsammans, det har gått väldigt smidigt. Elin har morgon fodrar så vi har inte börjat förrän halv 8. Igår började jag dock min dag i trädgården (hur gammal har jag blivit??!) , att bo i hus betyder att man får mera att fixa med.

Hatti och Fiona

Med start imorgon så kommer vi ha en praktikant med i tre veckor på vardagarna. Skolorna börjar med andra ord släppa på corona isoleringen. Vi är ju som jag sagt innan väldigt isolerade här i stallet då vi är få som jobbar.
Imorgon är planen att Linda kommer stanna på hemmaplan och ta hand om praktikanten och stallet hemma, jag åker till Ågesta och tränar, sedan kommer jag hem efter lunch igen.

Den 20e ska det spelas in lite rörligt material här på min anläggning, så vi har bestämt att innan dess ska ridhuset målas. Jag gör som ni har tipsat mig om, tar svart längst ner på sargen några decimeter för att försöka dölja fulla märken ifrån harven, sedan grått på sargen. Nytt staket har jag beställt också, så en ordentligt uppfräschning ska ske, kul! Kommer därför inte har lektioner under några dagar när vi drar igång med detta. Sargen måste spolas av och torka ordentligt innan vi börjar projektet.

Kommentera