Helgen

Igår hjälptes jag, Jonathan, Elin och Linda åts med utsläpp av hästar och mockning av stall. Vi i familjen skulle fira pappa då han fyllde 60 år i veckan, vi hade hyrt in oss och papps närmsta vänner på Aspa herrgård för att överraska honom där, riktigt kul. Linda har tagit hand om hästar och stall själv idag.

Pappa är den som alltid funnits i bakgrunden, utan något som helst hästintresse så är han den som klivit in när det behövs, han byggde vårt lilla stall till Emma och Elin när de red, sedan kom jag och hästantalet ökade rejält här hemma efter några år haha. Därför byggdes stora stallet samt ridhuset. Utan pappa hade jag aldrig kunnat driva mitt företag som jag gör nu, han har hjälpt mig så mycket. Många yngre frågar mig hur jag byggt upp det hela då de själva vill ha samma satsning/företag som jag driver nu..och det är svårt att ge råd på för jag hade såklart aldrig haft ekonomiskt möjlighet att bygga upp detta själv ännu. Inte på flera år. Jag hade säkert jobbat i stall och satsat på en häst, men inte själv kunna haft ett företag som detta.

Jag har fått denna möjlighet tack vare att pappa tror på mig, han vet att jag är otroligt driven och kan jobba stenhårt och har stor kärlek till hästarna, någon gång kommer jag lösa det ekonomiska och kunna betala tillbaka.

Många av oss ”yngre” som har hästföretag kan driva det tack vare våra föräldrar som har haft gården som vi sedan kan bygga vidare. Jag är väldigt imponerad av er som klarar er helt på egen hand, hyrt in er/köpt gård för att börja driva företag. För det är en hård branch att jobba i, mycket arbete och otroligt mycket pengar som måste in/ut för att få det hela att rulla.

4 Kommentarer

 1. Anna den 19 okt 2020 11:49 kl 11:49

  Härligt att du alltid har varit så transparent med hur du haft råd med allt! Hästbranschen är en tuff och dyr bransch, så det är inte konstigt att många får hjälp av föräldrarna. Är också övertygad om att du en dag kommer kunna betala tillbaks till din pappa, jag tror verkligen på dig! Känns kanske obetydligt då jag är en ansiktslös läsare haha men ändå. Ha en fin dag 🙂

  1
  • Theresa den 20 okt 2020 16:51 kl 16:51

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) Förlorade kärleksformer
   3) Stoppa skilsmässa
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com} 2. Pernilla den 19 okt 2020 13:25 kl 13:25

  Så fint skrivet! <3 Jag är så imponerad över hur driven och arbetsam du är, stor eloge både till dig och till dina föräldrar som "fött upp och matchat dig"! Stort lycka till i allt!

 3. Lina den 20 okt 2020 20:59 kl 20:59

  Härligt att se tacksamheten till din pappa, många missar ju faktiskt uppskatta och bara ser det som en självklarhet . Fint sagt!

Kommentera