Hej då Bella

Idag åkte Bella ifrån mitt stall, världens snällaste och tryggaste unghäst jag har träffat på tror jag allt. Tack Carina för att du haft henne hos mig i över ett år, nu håller vi alla tummarna för Bellas framtid.

Vilket gör att vi har två tomma boxar just nu, men de fylls upp redan på måndag av två ponnyer. En som företaget köpt och en som kommer i träning. På söndag åker Fortis hem som gjort allt han ska och lite till i sina unga ålder som 3 år, så duktig har han varit, och på tisdag är det besiktning av Jeddan och Laxen, då vet vi mer hur det blir med nya hästar för träning.
Vi har alltså ännu en gång köpt en häst osedd live, det verkar vara lite våran grej. Owe, Hatti, Amir och Lazzie är de alla köpta bara efter bild/film så varför inte en ännu? Denna besiktar vi inte, utan Elin åker på måndag och hämtar den, Ni kommer gilla denna, kanske inte mitt drömköp om jag ska vara ärlig och absolut inte det som var tänkt att köpas som min nya häst att satsa på, utan något helt annat.


Jeddan nyklippt och friserad inför nästa vecka

4 Kommentarer

 1. Ebba den 26 nov 2020 23:11 kl 23:11

  Har du alltså lagt letandet efter din drömhäst på is just nu? Och blev det inget med hästen i Danmark?☺️

  • Lina Dolk den 27 nov 2020 07:37 kl 07:37

   Letar hela tiden efter min drömhäst 🙂
   Dock inser jag inte behöver stressa så som jag gjort. Den i danmark är fortfarande intressant men jag behöver sälja någon mer än Laxen, det är otroligt mycket pengar så jag vågar inte stå med för många hästar. 2. Therese den 26 nov 2020 23:39 kl 23:39

  Jag gissar på en liten B-ponny till twinsen 😁

  • Jill den 27 nov 2020 07:40 kl 07:40

   Eller kanske twinsen och Agnes?Kommentera