Hatt / Hjälm

Ännu en gång är det debatt om hatten ska få användas av seniorer på högsta nivån. Och jag själv skulle aldrig tävla med hatt eller rida utan hjälm, det känns så dumt.

Jag förstår att många vill att Fei ska stå upp för säkerheten och vara bra förebilder för sporten. Samtidigt blir jag lite i två delar i denna fråga, tar verkligen unga ryttare efter världsryttarna som väljer att rida med hatt? Jag har aldrig ens tänkt tanken att jag skulle vilja ta av mig hjälmen för att mina förebilder gör det. Jag tycker att fler och fler väljer hjälmen och de flesta av oss yngre tycker att hatten är något vi anser är gammalt och dassigt och väljer att ta på de sportiga hjälmarna istället! Ytligt tycker jag även att hjälmen är mycket snyggare än hatt också.

och sen så tänker jag igen, på med hjälmen allihopa! Skulle någon ungdom ta av sig hjälmen för att deras förebilder gör det, denna person ramlar av och blir ordentligt skadad för att hjälmen inte bars. Ja då är det väldigt enkelt val, var en förebild och använd hjälm. Den räddar liv.

1 Kommentar

  1. m den 27 okt 2020 21:59 kl 21:59

    Hatt är skitfult!!! Hjälm är så mycket snyggare!!!!!!!!!! 😅😅😅

Kommentera