Igår fick hästarna åka hem till sina boxar igen, lämna arenan och njuta av lugnet hemma! Mamma Pappa och Agnes tog med sig dom hem igen, skönt för dom och faktiskt även för oss som slipper passa upp hela tiden efter deras tider och det är riktigt trångt att kunna promenera med dom.

Både Lazzie och Dokki ska få lite vila nu, sista tävlingen är gjord för året och sedan är det vinterträning som gäller.

Nästa år satsar jag på Lövsta Future Challange med tre hästar, helt galet att jag får träna tre hästar mot det. Dokki och Entutu kommer gå U25 unga ryttare där såklart Dokki kommer få största ansvaret och Lazzie U25 unga hästar. Taktiskt smart att sätta Lazzie i den gruppen av flera anledningar. Lazzie kan gå som unga hästar i två år innan hon kan gå som 12 åring under Unga ryttare med mig när jag om tre år rider mitt sista U25 år. TACKSAM! ❤️

Nu ska jag träffa dressyrlandslaget, kommentera Dressage Powers final (de livesänder in och se på Dressage Powers hemsida!) och sedan tackar jag för mig och åker hem. Imorgon är det dags att hoppa upp på unghästarna hemma!

5 Kommentarer

 1. Cornelia den 30 nov 2019 09:15 kl 09:15

  Så himla kul (och häftigt!) att satsa med tre hästar, vilken grej! Hejjar såklart extra på Lazzie, hoppas ni får vara friska och hela och att ni går hela vägen 🙂

 2. Ellen - tävlingsryttare den 30 nov 2019 09:17 kl 09:17

  Så spännande! Så roligt att följa dig!

 3. Frida den 30 nov 2019 11:40 kl 11:40

  Så kul att se dig och hästarna igår, vilka superstars. Blev extra glad åt Lazzie på clinicen, så härlig utstrålning! Ser ut som att hon ba “shit wow vilken fin arena dom har byggt till mig” hahah
  Om jag inte misstar mig såg det ut på mälarklinikens sida som att det var din lastbil innehållande kolikhäst som var på bilden? Håller tummarna för att det gick bra.
  Stort grattis till andraplaceringen med Dokki!!

  2
 4. K den 30 nov 2019 20:58 kl 20:58

  Åh vad jag hoppas du har kvar Lazzie i framtiden. Det är nått speciellt med den hästen som inte många har, sån superstar!
  Skulle jättegärna läsa mer om clinicen. Hade tyvärr inte möjlighet att vara på plats då.

  2
 5. Anonym den 1 dec 2019 00:20 kl 00:20

  Wow Lina!! Håller med kommentaren ovan, hoppas inte ni säljer Lazzie! Den hästen har sån exeptionell utstrålning så det är sjukt!! Kan inte sluta titta när du lägger upp filmer på när du rider henne! När jag såg från cliniken på insta så tänkte jag bara ”nej nej nej nu kommer de få riktigt bra bud på den hästen”. Hur som helst stort grattis till framgångarna i helgen!

Kommentera