Hästar i stallet

En bra dag idag då vi hunnit med allting och ligger bra i fas inför morgondagens avfärd.
Jag och Jonathan sitter i bilen påväg hem ifrån Eskilstuna nu, jag har köpt färg då sargen ska målas för att bättras på där det blivit svarta märken av stövlar och när vi har sladdat lite för nära väggen hehe, det gör så mycket att hela tiden underhålla sargen.

Idag åkte Chakira hem efter några veckors träningsperiod här hos oss, imorgon åker Amber hem efter några månaders träning.

Hästar som är kvar här hemma när jag åker iväg en vecka för Europa Mästerskapet med Dokki är:

Justin- fortsätter utvecklas och vi hittar varandra mer och mer hela tiden. Så glad över honom!

Hatti- som jag äntligen får börja sitta på när jag kommer hem ifrån Tyskland! Hon promeneras för hand just nu.

Sune- som vi kommer tyvärr kommer behöva sälja har vi beslutat. Operationen av lösa benbitar är klart och återbesöket är gjort, allt har gått jättebra de är nöjda med en lyckad operation. Han har tyvärr cystor som gör att jag inte har råd att chansa med honom i företaget. Antingen kommer det gå jättebra eller så kan han behöva hjälp i framtiden. Mitt lilla företag kan inte ta chansen. Så tråkigt då han är absolut ett ämne för framtiden då han rör sig väldigt fint och supertrevlig i temperament. Någon som letar unghäst som kan ta chansen hör av er till mig dolk.lina@gmail.com Han är försäkrad.

HP- 2 års hingst som ska visas på rådgivande (heter det så?😂) Han är väldigt fin, rör sig väldigt kraftfullt och riktigt härlig uppsyn. Stor men snäll. Han är så snäll att Linnea som äger honom och jag tagit första stadiet själva med inridningen. Jag är på marken och Linnea har skrittat honom uppsuttet och det har gått jättebra. Han var iväg och löshoppade igår och ska göra det ungefär varannan vecka nu inför testet. Nyttigt för honom att lastas och åka till en annan anläggning. Tack Hjelmskyl att vi fick komma och få er hjälp.

DC- Storhäst som varit här i några månader och stannar kvar ett tag till i träning.

Luxen- Ponnyn som vann SM guld i kat D. Till salu!

Tino- Inackordering

Sedan har Tilde som jobbar heltid här hos oss sin häst här också, de är riktigt roliga att hjälpa till med träningen, superfin häst som jag fick rida idag och de har tävlat två helger med bra rundor i Msv A.

Matteo fick sitta på snälla Chakira. Och ja hjälm bör alltid användas även om Elin höll i honom förutom när vi tog bilden.

Kommentera