Hästar i stallet

Lite uppdatering om några hästar i stallet kommer här:

Fuxen jag la ut i fredags (och snabbt tog bort annonsen då telefonen ringde i ett) blev provriden i lördags och är tingad för besiktning nästa vecka, kul!

Vi har en ponny som heter Fiona här i träning och försäljning, en riktig gångartsponny som har det extra vi ryttare söker efter. Ett sto som haft föl och är 7 år, ligger efter i utbildning. Jag tror denna ponny kan bli en av de bästa, den är kvick, känslig, tre bra gångarter och har bra inställning till arbete samt snäll i hantering. Söker en ryttare som är duktig på att utbilda vidare/ har bra hjälp. En ponny för framtiden men som behöver utbildning. Säljes för 150.000 kr. Vill du veta mer, mejla mig på dolk.lina@gmail.com

Hatti fortsätter att ta kliv framåt, nu börjar vi leka med samlingen mot passagen och det är så roligt att hon fortsätter leverera pass efter pass. Dokki går även han riktigt bra, vi längtar till tävling! Ut i hetluften med oss!
Justin är fortfarande väldigt laddad i galoppen, en liten chock faktiskt hur fort det hela vände ifrån att det gick otroligt bra till att bli riktigt svårt. Men vi tar det lugnt och fortsätter kämpa på. Vill bara att denna energi ska få något stopp och att vi kan komma mera till arbete. Tur det är glimtar i passen som påminner mig hur fin han är egentligen hehe. Det kommer bli bra, men det är en lång väg att gå. Imorgon tar jag med mig honom till Kristian för vägledning.

5 Kommentarer

 1. Anonym den 16 mar 2021 21:44 kl 21:44

  Vet att nån annan kommenterade för några veckor sedan, att det vore intressant att läsa mer skillnaden mellan Justin och Lazzie? I mina amatörögon så var Lazzie en stjärna och hade kommit längre i utbildningen än Justin, men ändå har du skrivit mycket om att hon passar bäst som juniorhäst. Vore spännande att höra mer om detta. Tack för en jättebra blogg!

  1
  • Lina Dolk den 16 mar 2021 21:52 kl 21:52

   Hej. Ja Lazzie hade kommit mycket längre i utbildningen, planen var att tävla henne som U25 i år. Men jag kände att Lazzie skulle få chansen att glänsa och få backa bandet för att bygga upp sig. Hon har hela tiden tagit stora kliv framåt, så jag vill ge henne chansen att få gå tillbaka och träna/tävla på lättare nivå igen för att få byggas upp igen. Lazzie är fantastisk, men jag tror Justin har mera att ge Internationellt i framtiden. Ibland måste man chansa för att våga satsa.

   6


 2. Elina den 17 mar 2021 10:35 kl 10:35

  Tack för uppdateringen om Justin! Jag kollar bloggen med spänning varje dag för uppdatering om just honom och hur det går. Tycker han är så fin och hoppas och tror så på er! Håller tummarna!

  1
 3. Alexandra den 17 mar 2021 14:02 kl 14:02

  Stort lycka till med Justin, du är så duktig och har mycket bra hjälp så det kommer ordna sig. Förstår dock att det är svårt!

  Vill bara skriva också att det är så kul att du bloggar. Tycker det är synd att många bara finns på Instagram och uppskattar att du och Nina båda bloggar. Det ger mycket mer fördjupning! Mkt inspirerande att få följa dig.

  4
 4. Lucia Alexander den 8 maj 2021 14:05 kl 14:05

  KÄRLEK STAVAR SOM FUNGERAR PERFEKT OCH FÖRVARAR PERMANENT TIDLIGT.
  Jag delar detta vittnesbörd till partners som lider i deras relationer eftersom det finns en bestående lösning. Min man lämnade mig och våra 2 barn för en annan kvinna i 2 år. Jag försökte vara stark bara för mina barn men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågade mitt hjärta. Jag var sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en undersökning på internet och stötte på en webbplats där jag såg att DR ISIKOLO, en trollformel, kan hjälpa till att få älskare tillbaka. Jag kontaktade honom och han gjorde en speciell bön och trollformler för mig. Till mina överraskningar kom min man tillbaka efter två dagar. Det var så vi återförenades och det fanns mycket kärlek, glädje och fred i familjen. Du kan också kontakta DR ISIKOLO, en kraftfull spell-caster för lösningar på hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +1(725)240-4536

Kommentera