Hästar i stallet

Uppdatering om hästarna i stallet kommer här: Dokki, Lazzie, Hatti, Diddi = mitt gäng i stallet. Sune är på lösdrift. Laxen tränar Kristian just nu. Sett att många tycker jag borde behålla flera av mina, såklart det är drömmen för mig, men företaget måste gå runt och bli stabilare. Och för varje egen häst förlorar jag såklart mycket i inkomst på boxar där det kunde stått flera träningshästar i.

Humle och Fiffi är Linda/Moas hästar, de tränar tre dagar i veckan var för mig, jag rider även deras ibland.
Tino inackorderad, jobbas ej av oss. Chakira är Ebbas ponny, hon tränar för mig två dagar i veckan, och jag rider en dag.

Sedan har vi Bella 4 år, Fortis 3 år, Tossan 3 år, Fiona 4 år, Jeddan 6 år som är här på försäljning.

Nu är jag hos frisören, sitter samtidigt och pluggar lite till inför uppskrivningen för lastbilskörkort.
går

2 Kommentarer

 1. Hanna den 8 okt 2020 09:56 kl 09:56

  På tal om frisören , dvs allt annat än hästar 🤣

  Har du klippt av ditt superlånga fina hår ?😭såklart inte fult nu men innan var det ju magiskt !!!

  Kram

  • Lina Dolk den 8 okt 2020 21:03 kl 21:03

   Haha ja det har jag kapat, väldigt fint var det, men så skönt med kortare hår nu ett tag 🙂Kommentera