Härligt med snö!

En riktigt härlig vinterdag hade vi igår, även om det nu endast är för några dygn så är det skönt att växla det gråa till vitt och sol!

Lazzie, Jag, Zlatan, Linda och Dokki njöt av dagen igår när solen var framme.
Och jag förstår att ni undrar över provridningen som Lazzie hade, och jag fick bara veta att de gillade henne och att de skulle pröva flera hästar i andra länder också, eftersom jag inte hört något mer så har de säkert hittat en annan. Vilket inte gör mig något 😉

Igårkväll 20:44 startade jag och ponnyn Luxen mot storhästarna en Msv c:1 i Esksiltuna, han var jätteduktig och fick 71,6% Luxen åker hem till sin ägare nästa vecka, då har han varit här i två månader för träning. Endel hästar som är hos mig önskar ägarna att de ska tävla, i mån av tid och möjlighet så funkar det ibland.

Elin har blivit sjukskriven på sitt arbete till 50%, vilket även gör att hon inte kan hjälpa till lika mycket här i stallet. Men hon kommer ner och gör små saker samt ser mig träna hästarna. Idag är det jag, Linda och Elin som hjälps åt med stallet nu på morgonen, jag och Linda får göra det tyngre och Elin får promenera med hästar samt städa.
Jag rider fram till klockan 12, sedan är det lunch innan jag åker till Enköping för att hålla lektioner, det brukar vara 7-8 st som tränar varje gång.

Nu ska jag äta upp frukosten, på helgerna fodras det som vanlig 06 men vi börjar inte arbeta förrän 7:30, på vardagarna börjar vi klockan 7.

Kommentera