Härliga dagar

Vi har riktigt lyxdagar med värmande sol och isen börjar sakta men säkert försvinna. Extra hjälp i två veckor av vår duktiga praktikant som vi har på onsdagar men som nu hade två veckors praktik istället.

Måste ännu en gång hylla tjejerna i stallet, de är så duktiga allihopa. Tar hand om hästarna väldigt bra, ser vad som ska göras och kommer med glada minner hela tiden. Är otroligt glad över Tilde och Linda som jobbar på fast schema, sedan Maja som hoppar in extra samt duktiga praktikanter. Tack tjejer!

Idag ska jag rida på förmiddagen sedan ska jag vara barnvakt åt Elins barn i 1,5 h innan jag och Linnea åka till Strömsholm för att se testridningen, vi håller på att matcha Linneas 3 åring HP så nyttigt att se andra unghästar. HP är otroligt trygg i sig själv och väldigt snäll av sig. Dessutom rör han sig bra och håller nu på att växa i sin stora kropp. Han är nog redo att visas bra i maj.

Peppaar peppar så känns Justin, Dokki och Hatti väldigt bra just nu. Vågar knappt skriva det men allihopa är i full träning just nu.

1 Kommentar

  1. Karin den 22 jun 2022 02:03 kl 02:03

    Det här är en mycket glädjefylld dag i mitt liv på grund av den hjälp som doktor WEALTHY gav mig genom att hjälpa mig att få tillbaka mitt ex med hans kraftfulla besvärjelse, och det graviditetsarbete han gjorde jag är så tacksam mot honom. Tack så mycket Dr WEALTHY för bra jobb du har gjort. Nu kan jag djärvt säga att jag har blivit kallad tillbaka till min arbetsplats, min dotter är hemma och jag testades gravid i morse efter den medicinska texten som jag gick igenom i morse på min arbetsplats. Var senast gravid sedan 14 år tillbaka och är nu positiv testad. Jag vill använda detta medium för att säga tack så mycket och jag kommer personligen att säga uppskattning till dig. Du kan maila honom och han kan göra mer för dig också eftersom jag vet att det finns människor som behöver hans hjälp som jag. Hans e-postadress är (wealthylovespell@gmail.com) Hans cell: +2348105150446 Du är så mäktig. Det här är för riktiga människor i nöd. TACK DR RIG.

Kommentera