Härlig helg!

Härlig feedback på förra inlägget, tack! Och ja, jag bör verkligen satsa mer på sociala medier, det är en räkmacka att jobba med marknadsföring, väldigt lätt jobb för bra pengar.

Jag som jobbar både med hästarna och med marknadföring kan verkligen säga att det är rejält skillnad på arbetskraften jag lägger ner kroppsligt och ekonomiskt ?

Och med det har jag även tackat ja till ett samarbete som kommer gynna mig ekonomiskt samt även mina sociala medier då flera ridfilmer ska göras tillsammans med dom. Nästa måndag har vi vår första träff inför detta uppdrag. Kul!

I helgen har jag, Bea och Elin hjälps åt med stallet. Går så lätt då! Väldigt fart på allting och kul har vi. Moa som har sin ponny inackorderad hos oss har fått träna Firren nu en del och ska starta honom nästa helg. Ska bli kul, firren har sett väldigt fin ut.

Totte har haft flera provridningar nu, får se hur länge han blir kvar. Och Zidan ska besiktas så det kommer röra om sig lite i stallet om de två får nya ägare.

Har en storhäst påväg in som också ska säljas, den har varit i Danmark och ska hem till sitt stall först innan jag tar över träningen.

Väldigt många av ”mina” försäljningshästar och elever har varit iväg och tävlat i helgen, så kul att följa dom.

Felicia som tränar för mig regelbundet har vunnit två starter i helgen.

Min förra älskades Jullan som var här på försäljning har debuterat med sin nya ägare och tog en 3e placering i stort startfält

Favoritponnyn Percival som vi hjälpte till att sälja vann idag Fei klassen med Sara och satte ett högt SM kval

Amanda har tagit båda sina kval till att få starta nationellt

Tiger och Loca har vunnit de med i helgen tillsammans med sina ägare ?

Kul helt enkelt! Och flera ekipage ifrån Team KVK har haft riktigt bra helg med Amanda Lindholm i täten som gjort pangritter i Danmark och varit bästa junior alla dagar. Glädjs med er alla och jag längtar så mycket att få komma ut på de större tävlingarna igen.

Dokki ska in till Axel igen imorgon för en stötvågsbehandling, på fredag ska vi göra vårt första träningspass igen ? längtat så mycket! Haha och nu kommer ni garva, men vi ska göra ett skrittpass för Kristian. Jajemen Kristian är redo att jobba skritt med oss ?

1 Kommentar

  1. Matilda den 19 maj 2019 21:13 kl 21:13

    Planerar du fortfarande att utbilda dig till tränare?

Kommentera