Härlig helg

Igår hade vi ett riktigt lugnt tempo i stallet, jag hade inga lektioner och då blir det såklart ett lugnare tempo, de dagarna behövs också.

Utan täcken i hagarna, härligt!

Elin släppte ut de fyra hästarna i lilla stallet och gjorde klart allting där och jag& Linda tog stora stallet innan vi gav oss iväg till galoppbanan med Hatti och Lazzie

Jag joggade Dokki och sedan grillade vi korv till lunch innan vi satte fart med resten av hästarna.

Eftersom tävlingarna är inställda så vill förbundet ha in film när vi rider upp program på hemmaplan, så idag ska jag och Dokki kamma till oss och filma vår ritt. Tränar ni mycket program nu? Jag själv är dålig på att rida upp program.. har sagt det flera gånger men jag ska bli bättre att rida upp hela program på hästarna än endast delar ur programmet, blir så skillnad att hålla ihop ett helt U25 program mot delar ur det hela.

Herman ville klappa på hästarna och då är det stallets snällaste häst som får ställas fram = Laxen

Nu ska jag äta upp detta till frukost sedan ut till stallet

1 Kommentar

  1. M den 19 apr 2020 07:43 kl 07:43

    Intressant hur förbundet löser det! Men kan man inte fuska genom att filma flera gånger och sedan välja ut den ritten som blev bäst? Eller blir ritterna filmade live?🙂

Kommentera