Härlig dag

November och vi kan fortfarande rida på ridbanan? Underbart! Riktigt härlig dag idag med sol och glada hästar. Jag har uppdaterat på ridsportens_innovationer för er som vill se en vanlig dag hemma hos mig

Moa och jag är det som arbetar denna helg, och snällt av Elin som så ofta tar lilla stallet åt oss på helgerna så även idag.

Imorgon är det provridning på Laxen, det sköter Kristian och Jossan, även nästa helg är han bokad för att visas. Jag kommer ta hem Laxen till mig om ca 1,5 vecka, jag har haft fullt och har det till sommaren om inga avbokningar sker (!) hur galet? Så glad att många vill ha sin häst här i träning. Jag hoppas såklart att Laxen blir såld till en ny lycklig ryttare nu när han är till salu, för den som köper Laxen kommer ha väldigt kul med honom, både i skogen, på fälten, över hinder men främst i dressyren. Jag behöver sälja då jag ska provrida hästen igen som jag prövade förra veckan. Käre värld vad jag hoppas och önskar att den hästen kommer bli min. Jag drömmer om den och ser på filmerna om och om igen.

Även läskigt då det är så mycket pengar inblandat och jag är beroende av en annans finansiering också. (Lazzies pengar räcker inte) Jag hoppas hoppas hoppas och ber lite till högre makter att allt går i lås.

Denna bild tog jag när vi löshoppde hästarna i veckan. Matteos blick säger det vi alla här hemma tycker = världens bästa Lazzie!

7 Kommentarer

 1. Annie den 7 nov 2020 23:36 kl 23:36

  Vi håller alla tummar och hovar!❤ Du är bäst!❤

 2. Erika den 8 nov 2020 00:08 kl 00:08

  Fan gänget?! Är det nån här som är duktig på att starta grejer? Vi drar igång en insamling. Om vi så bara drar in 100kr så är det en dags hö iallafall. Skämt o sido. Dem som kan och vill skänka något kan ju göra det då. Förstår att Lina aldrig skulle gå ut på det viset och (tigga) men fan vad värd du är att få hjälp!
  Det bästa vore med en investerare men vi är säkert många här ute som har en liten slant över och hade mer än gärna puttat in det till dig.

  19
  • Maria den 8 nov 2020 05:17 kl 05:17

   Jag är med 😊
   Det är en väldigt bra idé!

   3


 3. Malin den 8 nov 2020 08:40 kl 08:40

  Åh det låter som att det är en riktig drömhäst, hoppas det går i lås!

  Jag trodde att Lazzies försäljning räckte för finansiering, men kan tänka mig att det är ännu ett par steg upp i kaliber på denna! En gofundme vore väl något? Verkar som att det finns många som gärna är med!

  2
 4. Caroline den 8 nov 2020 11:57 kl 11:57

  Ja Lina, på riktigt! Starta en liten kampanj. Det är inte att tigga pengar på något sätt! Det är en möjlighet för oss som hejjar på dig, men som inte äger stora företag, att få vara med och sponsra på ett hörn. Snälla! Gör det! Det skulle göra mig så glad att få bidra med några ögonfransar eller hovskägg av din nya häst!

  6
 5. Maria den 8 nov 2020 14:34 kl 14:34

  Ja det är nog många som vill bidra i en insamling till en ny häst .

  1
 6. Erika den 9 nov 2020 03:35 kl 03:35

  Jag tror vi måste starta på instagram eller facebook åt henne! <3

Kommentera