Grym sommar tackvare tjejerna i stallet

Idag började jag dagen med att åka till posten med väldigt många paket som skulle skickas efter vår resning av sadelkammaren igår, jag gjorde världens kö men nu är det iväg till nya ägare! Jag lägger upp saker på instagram @bloppis_liinadolk , allt som är sålt tas bort direkt.

Sedan åkte jag på läkarkontroll för att då intyg till körkortstillstånd. Sen hem och börja rida. På fredag kommer Kristian hit och då ska jag träna Dokki, Hatti, Cannon och ev Fiona om tid finns. Lazzie vilar efter helgen så hon får träna på Ågesta nästa gång.

Jag avslutade kvällen med en löptur, försöker komma ut några gånger i veckan, och snart ska jag åk över till Elin/Daniel för middag och gå igenom jobbansökningar som kommit in om extrahjälp i stallet vi sökte efter igår.

Denna sommar har varit otroligt bra, stallet har funkat super, hästarna har tränats riktigt bra och allt har verkligen varit smidigt och enkelt. Tack grymma Moa, Ida och Linda för denna sommar, ni har varit ovärderliga. Är tacksam att få ha er i mitt stall med mina hästar. Ida som är här och jobbar samt tränar i en månad har varit en grym hjälpande hand, hon åker tyvärr hem nästa vecka, sedan är det Moa som jobbat extra hos mig som även hon tränar här och Linda som är heltidsanställd. Moa söker nu heltidsjobb någonstans och därför behöver vi in någon på hennes timmar i höst. Hade mer än gärna haft både Moa och Linda här men just nu går det inte för mitt företag att utöka med ännu en till, men i framtiden!

3 Kommentarer

 1. Johanna den 13 aug 2020 19:40 kl 19:40

  heja er för bra teamwork! skönt att det funkar så bra.hur många tjejer har du i stallet egentligen?har du inte haft andra förut,vad har hänt med dem? tänkte också fråga hur det går med laxen? har inte hört om honom på länge.

  • Johanna den 13 aug 2020 20:00 kl 20:00

   eller det kanske är praktikanter som jag tänker på  • Lina Dolk den 13 aug 2020 20:09 kl 20:09

   Laxen delar jag och Kristian på,så just nu tränar Kristian honom på Ågesta 🙂
   Bea som var här förut har annat jobb nu 🙂Kommentera