Idag åkte jag och Ida till Ågesta med Lazzie och Dokki, vi håller på laddar upp för tävling nästa vecka fre-lör, meeting! Hur kul? Är så taggad! Måste hem lördag sedan för att kunna jobba i stallet på söndag så två dagar fick räcka. Skulle behöva klona mig själv ganska ofta.

Kristian sitter och rider en 5 åring han har i träning som Anette äger, larvigt fin är den! Och så enkelt den har för allt (?) Jag är väldigt glad för Kristians skull att få ha en sådan fin häst i träning.

Linda har nu gått på några dagars ledighet efter att ha jobbat hela förra veckan och mån-ons denna vecka, så det är hon värd. Det blir jag, Ida och Moa i stallet istället, och Elin som tagit lilla stallet alla dagar Dan varit på semester samt åker och hämtar två hästar på lördag i Nyköping för att frigöra mer tid åt mig på hemmaplan.

Vi har lite ont om platser i höst, Amir min 3 åring behöver därför säljas nu. Om du med unghästvana letar häst, kontakta mig på mejl dolk.lina@gmail.com , vi kan sälja han till bättre pris, han är just nu på bete.

Kommentera