Igår så tränades det hästar och byttes däck på min bil och lastbilen, är det då inte komiskt att det snö/regnar idag då? 😂

Ni som följer mig på instagram vet att det är livat på ridhustaket och har varit det i över 1 månad, pappa har investerat i solceller och som läggs på taket. Jösses vad det har låtit, mina hästar skulle kunna få ett flygplan passerar över huvudet och inte reagera det minsta efter detta 😂 bra träning med andra ord även om det är väldigt skönt att de är klara nu (!)

Laxen har förstått det hela med sidvärtsrörelser nu, han gör både skänkelvikningarna och öppnor, kul! Tänk att han redan är 5 år, tiden flyger fram.

En fram sko flög av i hagen men inga problem för honom att tränas på mjukt underlag

Jag är väldigt dålig på inridning-halt-hälsning så nu gör jag det på hela gänget när de tränas. Kan inte börja med att slänga bort enkla poäng hos domarna direkt, kommer lägen där poängen försvinner ändå så att säga.

Avslutade gårdagen med lektion för Moa på hennes foderhäst. Moa har jag hjälpt på flera olika ponnyer innan och detta är hennes första stora häst hon har i träning, det är även denna Moa som jobbar i stallet ibland 🙂

2 Kommentarer

 1. Theresa den 28 apr 2020 16:14 kl 16:14

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Älska trollformler
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande trollformler
  6) Uppdelningar
  7) Dödsförtroll
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  • Sätilaryttaren.se den 29 apr 2020 19:34 kl 19:34

   Snälla Lina blocka denna personen ⬆️⬆️Kommentera