GĂ„rdagen

IgĂ„r sĂ„ trĂ€nades det hĂ€star och byttes dĂ€ck pĂ„ min bil och lastbilen, Ă€r det dĂ„ inte komiskt att det snö/regnar idag dĂ„? 😂

Ni som följer mig pĂ„ instagram vet att det Ă€r livat pĂ„ ridhustaket och har varit det i över 1 mĂ„nad, pappa har investerat i solceller och som lĂ€ggs pĂ„ taket. Jösses vad det har lĂ„tit, mina hĂ€star skulle kunna fĂ„ ett flygplan passerar över huvudet och inte reagera det minsta efter detta 😂 bra trĂ€ning med andra ord Ă€ven om det Ă€r vĂ€ldigt skönt att de Ă€r klara nu (!)

Laxen har förstÄtt det hela med sidvÀrtsrörelser nu, han gör bÄde skÀnkelvikningarna och öppnor, kul! TÀnk att han redan Àr 5 Är, tiden flyger fram.

En fram sko flög av i hagen men inga problem för honom att trÀnas pÄ mjukt underlag

Jag Àr vÀldigt dÄlig pÄ inridning-halt-hÀlsning sÄ nu gör jag det pÄ hela gÀnget nÀr de trÀnas. Kan inte börja med att slÀnga bort enkla poÀng hos domarna direkt, kommer lÀgen dÀr poÀngen försvinner ÀndÄ sÄ att sÀga.

Avslutade gĂ„rdagen med lektion för Moa pĂ„ hennes foderhĂ€st. Moa har jag hjĂ€lpt pĂ„ flera olika ponnyer innan och detta Ă€r hennes första stora hĂ€st hon har i trĂ€ning, det Ă€r Ă€ven denna Moa som jobbar i stallet ibland 🙂

2 Kommentarer

 1. Theresa den 28 apr 2020 16:14 kl 16:14

  Hej, jag Àr Theresa Williams Efter att ha varit i förhÄllande med Anderson i flera Är, han delade med mig, jag gjorde allt för att fÄ honom tillbaka men allt var förgÀves, jag ville ha honom tillbaka sÄ mycket pÄ grund av den kÀrlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vÀgrade. Jag förklarade mitt problem till min vÀn och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjÀlpa mig att förtrolla för att fÄ honom tillbaka men jag Àr den typ som aldrig trodde pÄ stava, jag hade inget annat val Àn att prova det, jag skickade med trollspÄren, och han sa till mig att det inte var nÄgot problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev sÄ förvÄnad, jag svarade pÄ samtalet och allt han sa var att han var sÄ ledsen för allt som hÀnde att han ville att jag skulle ÄtervÀnda till honom, att han Àlskar mig sÄ mycket. Jag var sÄ glad och gick till honom att det var sÄ vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att nÄgon jag kÀnner som har ett förhÄllande problem, jag skulle vara till hjÀlp för en sÄdan person genom att hÀnvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskÀrmaren som hjÀlpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjÀlp i ditt förhÄllande eller nÄgot annat fall.
  1) Älska trollformler
  2) Lost Love Spells
  3) SkilsmÀssor
  4) GiftermÄl
  5) Bindande trollformler
  6) Uppdelningar
  7) Dödsförtroll
  8.) Du vill bli befordrad pÄ ditt kontor
  9) vill tillfredsstÀlla din Àlskare
  10) Lotteri
  Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  • SĂ€tilaryttaren.se den 29 apr 2020 19:34 kl 19:34

   SnĂ€lla Lina blocka denna personen âŹ†ïžâŹ†ïžKommentera