Gårdagen

Jag har igen börjat åka till Enköping för att hålla i träningar där för ett helt gäng elever. Nu när både Moa/Linda arbetar i stallet hinner jag med att åka iväg till Enköping igen. Jag tränade hästarna på förmiddagen igår och sedan åkte jag efter lunch mot träningarna.

Stjärnan igår går till: Hatti, wow! Igår bjöd hon på BÄSTA passet någonsin. Så duktig hon var! Fina skolor, mjuk och bra kontakt i handen utan att hon försöker hugga tag och bestämma tempo själv. Vi kommer träna hela vintern för att starta Msv b tidigt nästa år är planen. Vi behöver inte kvala för att gå ut i den nivån så vi hoppar över några steg.

Diddi och Hatti är verkligen lika varandra

Diddi är jätteduktig med sadeln och longeringen nu, avspänd och klivet på samt lyssnar på rösten väldigt bra i övergångarna. Hon har dock kommit på att i galoppen kan hon vända snabbt som tusan, de är snabba att komma på bus dessa ungdomar. Igår började vi även vänja henne lite vid pallen med att jag hoppar upp/av den samt hängde lite mot henne. Nästa vecka kommer Anna och ska hjälpa oss med första uppsittningarna, spännande!

Kommentera