Galoppbanan

Igår red jag och Elin iväg till galoppbanan med Dokki och Lazzie, roligt när vi rider tillsammans och kommer iväg ifrån stallarbetet, för det är verkligen sådan frihet och njutning att vara på galoppbanan. Bra underlag och helt fritt på bilar.

Elin har blivit lite rädd, hon rider så sällan och då är det klart modet försvinner lite. För ridning är farligt och har man inte helt koll så ökar risken ännu mer. Balansen och reaktionen blir inte lika snabb.  Jag har nästan bara unghästar i stallet så de vill hon inte rida.

Elin väljer alltid Dokki när vi ska iväg, han är trygg och säker. Tror han och Hedda delar på 1a platsen att känna sig helt trygg på. De är coola!

Det tar ca 15 minuter skrittväg att komma till galoppbanan. då rider vi på en smalstig över åkern. Pappa är mindre nöjd över det…På bilden ovan tog jag ett snabbt kliv ut för att få en härlig bild, tur att pappa inte läser min blogg hehe

Hatti och Laxen ska göra kval till Breeders om två veckor, hoppas såklart på att båda kommer med. Ska bygga upp deras kondition på galoppbanan dessa veckor innan ev Flyinge för deras del. Galoppbanan är super för det såklart.

Kommentera