Full fart på bortaplan och hemmaplan

Började i stallet 06:30, fodrade och började göra iordning Dokki för avfärd mot Ågesta där jag skulle träna för Kristian, Elin följde med och tittade idag, kul! Bea och Cecilia började jobba 7:30 idag.

Passet började väldigt bra, kvick, alert och väldigt mjuk i sina bogar. Elin säger att jag ser ut som en ponnyryttare som rider sin kür när jag rider fram Dokki, höger vänster volt sluta öppna förvändgalopp på volt osv 😂 Hela tiden ha Dokki mjuk i sin sidor, jag får inte bli för långsam att våga agera och rida.
Passagen är mycket bättre nu, vi har en bra takt och tempo, jag är fortfarande lite feg i piaffen där jag inte riktigt har hittat vårt system ännu. Nästa år kommer vi förhoppningsvis utvecklas mera på just piaffen. Dokki var väldigt nöjd efter passet och jag med. Sista träningen innan Friends blir på tisdag.

Elin Cecilia och Bea löshoppade 6 unghästar hemma idag när jag var iväg och hade träningar för 6 st ekipage i Enköping. Roligt att åka och se deras utveckling. Sedan hem igen för att ta sista hästen innan jag nu tar kväller 19:30, Tack tjejer hemma för ett bra jobb, tacksam över er hjälp!
Imorgon ska jag rida och hålla lektion på förmiddagen, sedan ska jag med en elev och provrida en ponny i Sthlm innan jag åker till Ågesta för Team KVK träff.

1 Kommentar

  1. Julia den 23 nov 2019 21:23 kl 21:23

    Tack så mycket för idag // Goldens team😀💕❣️

Kommentera