Frisör

Vilket busväder det bjöd på idag, kyla, sol, regn och blåst! April väder delux!

Förhoppningsvis kommer Elin & Daniel hem tillsammans med Nova och Matteo nästa vecka! Tänk att det då redan har gått 5 veckor sedan de föddes, helt galet vad tiden gått fort. Så konstigt att inte fått träffat barnen ännu, längtar! Elin skojade och sa att de kommer hem om de klarar besiktningen först. De ska göra andningsregistrering under 24h, den ska utvärderas och se om de blir godkända för att kunna åka hem tryggt och säkert. Min andra syster Emma och hennes Gustaf kommer också hem nästa vecka, de jobbar och bor i Åre men eftersom de stänger ner nu pga Corona så passar de på att komma hem och hälsa på oss, kul!

Jag har idag varit ute och sprungit, en runda på 5 km i motvind så det kändes riktigt tungt. Inte bara hästarna som ska byggas upp utan även jag. När tävlingarna kommer ska vi vara starka och redo att kasta oss ut i hetluften direkt de släpper på stoppet.

När Elin var hemma förra gången och tvättade samt fixade matlådor så passade vi på att raka Zlatan. Med stora hästsaxen..

Jag klipper hästar bättre än hundar kan jag meddela haha. Men Zlatan är nöjd och springer runt som en busig valp. Om några veckor kommer han se snygg ut igen 🤣

6 Kommentarer

 1. Amanda den 3 apr 2020 07:17 kl 07:17

  Kan inget om hundar 😁 men varför rakar man dem? Är det samma anledning som hästarna?

  • Lina Dolk den 3 apr 2020 09:43 kl 09:43

   Zlatan klipps för att det ska vara lättare att hantera hans smuts 😂 Han är väldigt långhårig under magen och på benen , är lös i stallet och springer runt på gården. Elin tröttnade på att bada honom 2-4 gånger om dagen 🙂 2. C den 3 apr 2020 08:18 kl 08:18

  Men nej, inte resa runt i landet om det inte är absolut nödvändigt i dessa tider. Vi måste vara försiktiga och tänka på varandra för att stoppa smittspridningen.

  4
 3. Anne-Marie den 3 apr 2020 16:42 kl 16:42

  Jag tänkte också samma sak. Inte så klokt att åka från en del av landet till en annan, det avråder myndigheterna ifrån. Helst med små bebisar i krokarna.
  Man ska stanna hemma just nu och inte åka och hälsa på folk.
  Trist men nödvändigt.

  3
 4. Anonym den 3 apr 2020 20:05 kl 20:05

  Tänkte verkligen på det också, låter som en väldigt dålig idé om de från Åre ska komma hem samtidigt som Elin och de små bebisarna. Var nu riktigt försiktiga och rädda om er!

  • Lina Dolk den 3 apr 2020 21:38 kl 21:38

   Emma kommer hem 1 månad och har suttit i egen karantän.
   Vi är sjävklart rädda om oss. Emma och vi andra bor inte i samma hus som Elin om någon trodde det 🙂 Elin har fått bra tips och tankar ifrån läkarna på neo hur vi kan träffas.

   3


Kommentera