Framme!

Hästarna är inne i sina boxar och tar det hela med ro, eller Dokki hälsar att han tar det hela finfint så länge han får ha Lazzie nära sig.

Hästarna i nya täcken ifrån Bucas. Dokki som är grov vid bogen så är det svårt med täcken som sitter bra, dessa passade riktigt perfekt för honom

Det hade blivit någon miss i stallarna så Lazzie stod utan box trots vi hade fått bekräftat att hon hade en. Efter 1,5h fick vi en box och alla var nöjda och glada, även Dokki! Lazzie fick en ordentlig promenad mellan gångarna under tiden vi väntade in boxen. Alla var väldigt hjälpsamma och det var sparläge tacksamt.
De som jobbar här är vänliga ,snabba och hjälpsamma, blir mött med leende hos de alla.

Vi valde att inte gå på Ryttargalan då jag behövde rida flera hästar hemma och Elin plockade jag upp på efter hennes arbete.
jag sitter i taxin då jag lämnat lastbilen på parkeringen långt iväg, Elin har beställt middag på Hotellets resturang, min favoriträtt – blåmusslor med pommes!

Av Lövsta future challange fick alla finalister en väldigt fin krog med massa gottigheter i, tack!

2 Kommentarer

  1. Matilda den 28 nov 2019 10:24 kl 10:24

    Har du täcken som du bara använder till tävling eller använder de sina vardagståcken?

    Lycka till i morgon!

    • Lina Dolk den 28 nov 2019 11:31 kl 11:31

      Jag har dubbla uppsättningar så tävlingstäckena håller sig fräscha längre. Är glad att vara sponsrad av Bucas så alla hästar har nästan bara deras täcken 🙂Kommentera