Första starten

Vi är igång! Som jag skrev förra veckan har vi haft svårt på träningarna nu, inte riktigt hittat tillbaka till det vi kan. Så idag red vi på säkerhet och fick rida smart, mindre power och mer kontroll för att inte tappa för mycket poäng.

Dokki gjorde det bra idag och vi var nöjda med vår ritt som följde planen vi bestämt innan. Skönt! Och en bra upplevelse inför finalen på lördag. Elin var nöjd efter ritten och sa ”idag red du moget och bra avvägt” haha. Vi slutade på en andra plats efter Emma Jönsson.

Jag red ner till banan, perfekt framridning och en mysig tur. Dokki är ju väldigt säker att rida ut på så det är inga problem för vår del.

För att få starta finalen måste man rida över 63%, vi blir bara fyra ryttare till finalen på lördag som går i kür. Som jag skrev i förra inlägget så kan allt hända på mästerskap, och en medaljfavorit försvann tyvärr. Alltid roligaste att rida final med de bästa med, men så är de i sporten, ibland vinner man och ibland försvinner man.

Lazzie har nu anlänt till tävlingsplatsen, och hon ÄLSKAR att vara iväg, idag vilade hon helt och imorgon ska vi träna inför lördagens start.

Kommentera