Första etappen klar

Resan ner till Skåne igår gick väldigt bra, Dokki är ju så snäll att åka med och ha att göra med på borta plan. Även Charlie som är med sköter sig exemplariskt. När vi kom fram igår kväll gick vi en lång promenad innan det var dags för middag och sovdags.

Dokki bor på Flyingehus och vi checkade in på fina Gastro Gaspari bara några hundra meter ifrån. Jag har ätit middag på GG innan och det är verkligen så god mat, boendet var inte sämre det, så fin lägenhet jag och mamma fick bo i, synd vi bara skulle stanna några timmar 😂

Nu på morgonen har vi gått en promenad till och är nu på väg, något lägre resa idag. När vi kommer fram hinner han vila några timmar innan det är dags för vet check och rida på banan. Imorgon kl 9 börjar klassen. Hektiskt schema, brukar alltid vara möjligt att komma fram dagen innan vet check vilket jag föredrar när det är långa resor men pga Corona och EHV så är det väldigt strikt vilka tider man får anlända osv. Det kommer vara en veterinär som går igenom alla hästar innan man lastar ur samt att vi får visa upp templista och hästarna kommer bli tempade 2ggr per dag, även vi människor kommer få tempa oss dagligen och visa upp negativa Corona test.

Vi hörs ikväll!

Kommentera