Försäljning

Jag får frågan ofta om jag tycker det är jobbigt att få en relation till hästar för att sedan sälja dom. Men nej det är faktiskt inte så jobbigt, jag vet ju om att jag har hästar i träning och många av dom ska visas för kunder.
Jag känner mer att det är kul att visa upp fina hästar och ge min ärliga bild på vad jag tycker om hästen och visa de i bra skick. Sedan att sälja mina egna hästar är såklart jättetufft, jösses vad jag grät när Jullan åkte ifrån mig. Hjärtesorg. Men det går faktiskt över när man ser hur bra hästen mår hos sin nya ryttare och får ett nytt kapitel. Så länge hästen får kärlek och mat mår de väldigt bra. Man hör några säga ”denna häst kan bara jag rida” .. nej så är det faktiskt inte, isf har man misslyckats med utbildningen av den hästen.

Idag besiktades min elev Felicias ponny Bany som jag har skött försäljningen på, det är superkul att matcha in ett nytt ekipage som man tror på och se en mindre ryttare ta över tyglarna på en välriden ponny som min elev har utbildat. En rolig resa helt enkelt.

se så fint, nytt kapitel startas

Kommentera