Företagets tankar gällande hästar

Duktiga Laxen har haft hela fyra provridningar förra veckan, det kan bli tufft med så många olika ryttare på sig i sådan ung ålder, men han är klok Laxen. Som jag skrivit innan så är Laxen på Ågesta då Kristian och Jossan har tränat honom. Jag och Kristian äger halva Laxen var, då han köptes in av Kristian som 3 åring samtidigt som han köpte Latino, jag har jobbat mig in i honom. Vi ”bytte hästar” med varandra för några månader sedan, Laxen till Ågesta och jag fick hem Cannon för att träna honom och sälja (Cannon är såld) Bra teamwork av Team KVK och Dolk Dressage.

Nu ska vi boka besiktning till Laxen och förhoppningen är ju såklart att allt går bra på den, då får Laxen ta båten till Finland isf.

Jag och Elin sitter som alltid och försöker komma på bra tankar gällande företaget när vi åker på träningar/tävlingar, vi bygger för framtiden med företaget och mitt egna hästantal ska minskas till 2-3 st, för att kunna ta emot flera kunders hästar i träning/tävling och försäljning. Elin tycker att vi bör sälja Diddi och Sune, typ nu. Då vi vill ge mer tid till Hatti som har väldigt mycket kvalite, och power som behövs, hon besitter även lite humör i damen men det får man ha. Hon har så lätt för sig att hon tar i mera än vad hon orkar och då blir hon lite förbaskad, men det vänder snabbt för nästa långsida är hon MAGISK igen.

Jag anser att vi bör vänta för att se vad det blir av Diddi och Sune samt utbilda de för att förhoppningsvis få mer värde i dom. Men samtidigt så har Elin rätt, det kostar att ha hästar varje månad med box, foder, skoning och träning såklart. Räknar man på hur många månader/år hästen behålls så kanske man tjänar mer på att sälja tidigare än vad man tror. Diddi har en riktigt fin stam samt är nu inriden och tar det hela med ro så hon skulle gå och sälja nu, valpen Sune som snart blir två år är svårare att få ut pengar på då han var rätt dyr när vi köpte han som föl. Han har ändå något extra som han redan visat oss, rejält bra påskjut och kvick ser han ut att vara också, hans pappa är den mest använda hingsten i år för swb. Jag behöver såklart ha hästar jag satsar på fullt ut, för min egna satsning, men det är många ryttare som inte äger mer än 1 häst och klarar sig riktigt bra på det för att sedan tävla kunders hästar istället.

9 Kommentarer

 1. Johanna den 16 nov 2020 07:12 kl 07:12

  Hej! Vet att frågan varit uppe förr men tänk ”favorit i repris” 😉
  Hur lägger du upp träningen av de hästar du rider?
  Hur många pass i veckan totalt, hur mycket vila, hur mycket avsuttet/ut för t ex Dokki (som är klar), Hatti (som tränas för att komma vidare), kundhästar (som också tränas vidare men kanske är vuxnare än Hatti)?
  Och jag vet att svaret nog är ”det beror på” och ”det är individuellt” 😂 och såklart kan ingen kopiera ditt upplägg för det gäller dig och dina hästar i din situation men ändå nyfiken 🙂

  3
  • Theresa den 17 nov 2020 15:34 kl 15:34

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) Förlorade kärleksformer
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com} 2. Malin den 16 nov 2020 11:10 kl 11:10

  Hur gick det med Amir med inköp och kostnader kontra försäljning och ev vinst/förlust?

  1
 3. Bea den 16 nov 2020 17:03 kl 17:03

  Vilka hästar har du i stallet nu? Vilka e dina egna å vilka är kunders/hästägares som du bara rider?

 4. Anonym den 16 nov 2020 20:37 kl 20:37

  Alltid så intressant att läsa era tankar om hästarna! Stort grattis till 5:e placeringen, även om jag tyckte ni förtjänade några procent till med den fina rundan!

 5. Anonym den 16 nov 2020 20:56 kl 20:56

  Kan man se eran tävlingsrunda i efterhand nånstans?

  1
 6. Camilla den 16 nov 2020 21:23 kl 21:23

  Om jag hade bott i er närhet hade jag gärna sponsrat dig genom att låta en av era hästar bo hos mig tills de kan ridas in och ni lättare kan bedöma om de är värda att satsa på! Om ni nu hade godkänt förutsättningarna så klart 😄

  2
 7. Susanne den 22 nov 2020 22:43 kl 22:43

  Med så mycket i hjärtat är jag här för att uttrycka mig om hur Dr. Odunola räddade mitt äktenskap från skilsmässa. Jag och min man hade ett missförstånd och det slet sönder vårt äktenskap i den mån min man ville skilja sig. Så jag har inget alternativ än att gå till internet för att söka en lösning på mitt problem. Det var där jag kom över Dr. Odunola detaljer och om hur han har hjälpt många människor genom att återställa deras förhållande. Jag kontaktade Dr.Odunola och på mindre än 48 timmar avbröt min man skilsmässopapper. Nu lever jag själv och min man tillsammans i fred och harmoni tack vare Dr.Odunola för att rädda mitt äktenskap från att bryta upp. Dr. Odunola kontaktinformation är via e-post: odunolaspiritualtemple@gmail.com.

 8. Helen Becker den 31 dec 2020 01:58 kl 01:58

  Jag heter Helen Becker, vilken underbar och enkel trollkarl som tog glädje och lycka tillbaka i mitt liv! Jag ger detta vittnesbörd för att jag är så glad, jag vill tacka doktor Idemmiri för det fantastiska han gjort i mitt liv, han tog tillbaka lycka till mitt liv, jag trodde aldrig på trollformler förrän mitt liv kollapsade när min 6-åring älskare bestämde sig för att sluta nästan när vi ville gifta oss. Jag var så känslomässigt förkrossad att jag inte kunde göra någonting rimligt, efter 3 månaders smärta innan en gammal vän till mig presenterade mig för en online-trollkarl som heter Doctor Idemmiri, det var efter att ha blivit lurad av olika falska trollformler. Jag introducerades för doktor Idemmiri, en riktig trollkarl. Min Gud efter tre dagar såg jag underverk, min kärlek kom tillbaka till mig och mitt liv kom tillbaka som ett färdigt pussel, och vi är lyckligt gift och det var som en dröm för mig eftersom jag trodde att jag förlorat det för alltid. Tack doktor Idemmiri för att du hjälpte mig, men framför allt din ärlighet och dina resultat snabbt och korrekt. e-post: idemmiri9@gmail.com Du kan också Whatsapp eller ring +2349070818779! Du förtjänar att vara glad eftersom jag är så glad ’

Kommentera