Firande av Nova och Matteo

Idag har jag och Linda arbetat i stallet, vi hade lunchbreak uppe hos Elin/Daniel där vi fotade Nova & Matteo som fyllde 1 år i veckan! Helt otroligt hur fort ett år går.

En passande tårta för oss som bor här på landet med alla djur 😍

Det blev tävlingsstopp som jag anade, och det enda rätta också just nu. Jag hoppas innerligt att alla insjuknande hästar får må bättre och att smittan stoppas av.

Igår var vi med Fabbe och Hatti hos Sanna Nilsson där Ubbe fortsätter jobba hästarna. Hatti har tagit stora steg framåt och det äe riktigt kul att se henne ifrån marken när Ubbe tränar henne. Jag fick även ta över tyglarna igår för första gången. Hatti skulle ha tävlat på Strömsholm med Dokki men vi fortsätter träna på här hemma som planerat, mot 7 års klasserna. Även om Falsterbo inte blir av i år heller om pandemin fortsätter så är det en bra morot att träna till de klasserna.

4 Kommentarer

 1. Lotta den 6 mar 2021 23:24 kl 23:24

  Skulle du inte kunna göra en ”introduktion” av Ubbe. För oss som inte vet vem han är och vad han gör? Så långt har jag fattat (tror jag) att han arbetar dina hästar från marken men det skulle vara intressant att få veta lite mer. Vad är det som gör att han är bra och hur han arbetar med dig och dina hästar samt varför du valt just honom som medarbetare?

  3
 2. Alice den 7 mar 2021 03:17 kl 03:17

  Grattis till de två. Redan ett år. Mumma vilken tårta. Konstigt med smittan… som blir extrem just nu! Tidigare år och då 30 ++ år har det inte vart några problem alls med att stoppa. Allt är konstigt och hänger inte ihop riktigt.

 3. Hanna den 7 mar 2021 10:24 kl 10:24

  Hur gör ni med smittrisken med Ubbe?
  Han hanterar ju alla hästarna liksom? 🤔
  Får man förutsätta att alla är friska och acceptera risken eller ”saneras” han på något vis (virkonbad? 😂) mellan hästarna?

  • Lina Dolk den 9 mar 2021 14:51 kl 14:51

   Vi alla tempar och ser till att komma med hästar vi vet inte träffat andra sjuka hästar.Kommentera