Final i Friends Arena


Vi är klara för finalen i finaste finrummet i Sverige – Friends Arena! Jag är så glad och lättad just nu. Även om jag visste att vi var i bra form och har hållt en hög nivå i år så ville jag så gärna ta mig till finalen självklart för min och Dokkis skull, men även för Bo & Anna , Kristian och Elin speciellt.

Hade jag inte fixat finalplatsen pga betalningsmiss så hade jag varit så besviken. NU ska jag sluta älta detta helt, och endast glädjas åt att vi fixade det! 

Vi är nu hemma igen ifrån Jönköping, bra tävlingar och roligt med en lite större tävling. 

Nu blir det vilodagar för Dokki, återhämtning med endast promenader några dagar, sedan ska vi rida ut i skogen nästa vecka och endast något jogging pass. Vi har ju faktiskt lyckats kvala in till Dressage Power Grand Prix tour mot seniorerna, tror faktiskt Dokki leder den serien när de uppdaterar poängen. 

Finalen för Dressage Power är veckan innan Friends, jag kommer bara rida finaldagen ingen uppvärmningsklass. Sedan är det Friends Arena fre-lör veckan efter. Otroligt spännande och riktigt motiverande att hålla fokus hela november ut innan vi tar lite tävlingsledigt några månader.

Finalisterna ifrån oss U25 ryttare är Elin Mattsson, Hannah Rosendahl, Victoria Karlsson och jag. Grattis till platserna tjejer, vi kommer ha riktigt kul tillsammans med Lövsta future challange. Och tänk att de har gjort att vi får tävla två dagar detta år, fredag U25 Grand Prix sedan på lördag är det GP kür.

Tack alla som hejat på oss, jag blir lika glad varje gång ni gör det! 

4 Kommentarer

 1. Elin den 29 okt 2021 20:17 kl 20:17

  Superbra jobbat! Vilket team du och Dokki är!

  1
 2. Anonym den 29 okt 2021 21:53 kl 21:53

  Blev sååå glad för er skull idag! Satt och följde poängen på equipe under hela sista klassen! Stort stort grattis!!

  2
 3. Maria den 30 okt 2021 07:30 kl 07:30

  Asså du är helt magiskt bra!! Stort grattis, galet bra ridet!!

  1
 4. Nina den 30 okt 2021 15:12 kl 15:12

  Stort grattis igen och så rättvist !!

  1

Kommentera