Filmas

Idag så tränade jag hästar på förmiddagen, sedan vid lunch så satte jag mig i bilen för att åka till Enköping och hålla i träningar. Varannan torsdag åker jag dit och hjälper ca 7-8 elever vilket är kul även om man blir lite trött av att prata så mycket 😂

Hemma när jag tränar hästarna är det fysiskt påfrestande för kroppen så det är bra för mig att åka iväg och göra något annat för att vila kroppen lite. Ibland hoppar jag upp och rider någon av elevernas hästar också.
Fick frågan här om jag vill utbilda mig till tränare, och det ska jag är planen. Få mera kunskap om att lära ut och öva upp ögat mera. Jag sökte in för några år sedan men fick tillbaka att jag var för ung, så nästa år är planen att utbilda mig om jag känner att tiden finns att avsätta för det.

Imorgon är det en speciell dag, det ska nämligen filmas i princip hela dagen. Jag ska åka till Ågesta med Lazzie, då ska vi filma en träning och sedan ska även Kristian filmas och svara på frågor innan vi åker hem till min gård för att fortsätta. Elin och pappa ska vara med och svara på frågor, haha och Elin tycker det är lite jobbigt, hon gillar inte alls att stå framför kameran men hon ska göra det för min skull. Det blir en annorlunda men rolig dag imorgon som ni sedan kommer få se hela färdiga materialet såklart.


Kommentera