Fantastiska ekipage

Wow vilka fantastiska ritter som ekipagen på Europamästerskapen levererade igår, tror de sa att hela 12 st gjorde personbästa, inte dåligt tajmat när medaljerna ska delas ut! Och ännu en gång inser man hur långt ifrån man själv är dessa ekipage, haha kalldusch! Men så inspirerad jag blir, wow!

De svenska ryttarna är riktigt bra, trots missar ligger tre st med på topp 15! Ska bli otroligt spännande att se finalen imorgon.

Att drottningen av dressyr Isabell äntligen fick en rejäl match om guldet var roligt att se, hon behöver bli jagad på närmre håll 😃

Även nyttigt att se att på den allra bästa nivån smyger det in ryttarmissar och hästar som inte är med just för dagen. Det är en hårfin gräns att dressyren ska vara sådär alldeles magisk mot att det smyger in lite spänning.

Även väldigt roligt för svensk dressyr att det blev medalj i lagklassen, även om det blev pga diskning. Och där vill jag stryka under att jag tycker reglerna är sjävklart solklara, blid på hästar = diskas! Men vilken häxjakt det blir, Charlotte som rider mjukast och finast av nästan hela startfältet fick sporrmärke, supertråkigt men det visar även att det kan ske. Kanske fastnade grus så hjulet inte rullade? Jag själv har gjort ett märke på en häst här hemma, tårarna rann och jag skämdes så mycket trots jag visste att det inte berodde på för hård ridning.

Min dröm skulle vara att Laxen och Hatti gick till final på breeders för att då får just fantasiska Charlotte rida dom i finalen. Det hade varit magiskt att få äran att se.

Kommentera