Fantastiska Dokki

Att leverera tävling efter tävling så som Dokki gjort otroligt länge är så bra gjort av honom. Hela tiden göra sitt bästa och att han tycker det är så roligt att vara iväg på meeting. Jag är så stolt över honom och tacksam att jag får tävla denna underbara häst.

Jag har valt att inte åka på internationella tävlingar mer än mästerskapen. Jag tycker att Dokki förtjänar en lugnare vår och vi har dom kvalen som måste finnas för att bli uttagna till EM. Istället satsar jag på Lövsta future challange, Dressage Power, SM, NM och EM. Och jag rider oftast som ni vet endast en start per tävling, vi behöver inte mer rutin, utan vi måste leverera när det gäller samt att jag väljer att spara på Dokki då han är en äldre häst. Man kan inte rida allt, utan välja omsorgsfullt vad som är rimligt att fara iväg på.

Jag hade ren vetcheck inbokat hos Axel på Mälarkliniken idag, och lite lite trötthet bak kunde ses av Axel som känt Dokki i flera år. Så en mindre behandling bak, skritta 5 dagar så är vi redo nästa vecka igen att komma igång.

Även Justin gjorde återbesök och där såg allt jättebra ut så han fick åka hem och träna på som vanligt. Härligt!

1 Kommentar

  1. Karin den 22 jun 2022 01:45 kl 01:45

    Det här är en mycket glädjefylld dag i mitt liv på grund av den hjälp som doktor WEALTHY gav mig genom att hjälpa mig att få tillbaka mitt ex med hans kraftfulla besvärjelse, och det graviditetsarbete han gjorde jag är så tacksam mot honom. Tack så mycket Dr WEALTHY för bra jobb du har gjort. Nu kan jag djärvt säga att jag har blivit kallad tillbaka till min arbetsplats, min dotter är hemma och jag testades gravid i morse efter den medicinska texten som jag gick igenom i morse på min arbetsplats. Var senast gravid sedan 14 år tillbaka och är nu positiv testad. Jag vill använda detta medium för att säga tack så mycket och jag kommer personligen att säga uppskattning till dig. Du kan maila honom och han kan göra mer för dig också eftersom jag vet att det finns människor som behöver hans hjälp som jag. Hans e-postadress är (wealthylovespell@gmail.com) Hans cell: +2348105150446 Du är så mäktig. Det här är för riktiga människor i nöd. TACK DR RIG.

Kommentera