Exloo med Dokki

Vi fortsätter även denna vecka med samma duktiga praktikanter och njuter av att det rullar på så enkelt här hemma.

Jag och Dokki ska tävla i Exloo om bara två veckor, det är snabba puckar att ändra sin planering med inställda tävlingar här och där. Återstår att se om denna tävling blir av men vi räknar med det. Kul! Vår första tävling utomlands som ett U25 ekipage!

Jag åker till Lidköping över dagen på lördag och startar kvalet i Lövsta future challange, Dokki är jätteduktig att resa och skönare för både han och mig att bo hemma. Bra uppladdning med en tävling innan internationella starten.

Igår löshoppade alla hästar här hemma, kul för dom och nyttigt att se dom ifrån marken. Justin var rätt vild i början, men lugnade snabbt ner sig och gjorde det riktigt bra, vilket ledde till vårt bästa dressyrpass idag! Han behövde säkert få ladda ur ordentligt och släppa loss på lite energi. SUPERGLAD över honom.

Nu slänger jag i mig lunch för att sedan åka till Enköping och hålla i träningar

2 Kommentarer

  1. Ebba den 21 apr 2021 20:24 kl 20:24

    Vad kul att det blir internationell tävling för er del! Skönt att utegångsförbudet här i Nederländerna tas bort from 28/4 så slipper ni i alla fall tänka på det😂 se till att packa ner ordentligt med munskydd i packningen dock. Det är krav på det på offentliga platser inomhus i Nederländerna. Hojta till om du vill ha mer input från en svensk som bor i Nederländerna kring alla regler som gäller!

  2. Annie den 22 apr 2021 08:54 kl 08:54

    I Tyskland tillkommer istället (högst troligt, bestäms idag) utegångsförbud 21.00 -05.00 from 26.4 om 7 dagars incidensen är över 100, vilken den just nu är i alla Bundesländer utom ett) så tänk på det när ni planerar resan. Även här gäller mundskydd på, delvis även utomhus.

Kommentera