Ett måste på tävling!

Inlägget är i samarbete med HKM.

Något som vi alltid har med oss på tävling är egna krubbor. I tältstall finns det varken vattenhink eller krubba, men står man i ett vanligt stall så fodrar vi alltid ur egna hinkar/krubbor. Man vet aldrig vad som varit i de stationär krubborna..

Dessa avvänder jag mig av från HKM, lätta att hålla rent, hästarna kan inte fastna i dom eller göra sig illa på något sätt. Finns i olika färger så lätt att organisera om man vill det.

Även hemma använder jag dessa krubbor när jag ger blöt mat som tex mash. För att det inte ska bli så skitigt på väggarna/runt krubban så ger jag det på marken istället.

Dessa hinkar finns i olika storlekar och har många användningsförmågor.

3 Kommentarer

 1. Elin den 28 sep 2019 16:24 kl 16:24

  Hej Lina. Hur tänker du angående smittorisken på tävlingsplatser? Till exempel nämner du att du inte använder befintliga krubbor men är det något mer du t.ex. brukar undvika? Själv är jag bl.a. nogrann med att inte beta min häst på tävlingsplatser när jag inte vet vilka hästar som gått och frustat i gräset tidigare. Sedan bör ju såklart alla hästar vara friska på en tävlingsplats men jag brukar vara försiktig ändå. 😊

  • O den 29 sep 2019 20:54 kl 20:54

   Jag kan ha fel men tror att hon blamd annat menar att det kan funnits medicin som är dopigklassat eller liknade i krubborna, och det vill man ju inte att sin häst får i sig. Sen tänker jag att det är fräschhet också 😊 2. Caroline den 28 sep 2019 22:26 kl 22:26

  Tack för vilken otrolig inspiration du är! Totalt älskar bloggen.
  Skulle du kunna skriva lite om hur du tog Charlotte Dujardins kommentarer om Laxen och Hatti? Själv tycker jag att Hatti borde fått bättre, hon är fantastisk😍

Kommentera