Ett lugn börjar komma

Nu har det lugnat ner sig här hemma, lugnet efter en hektiskt vecka, nu kan Falsterbo få dra igång med glädje, ska bli så härligt att åka iväg = semester!

Unghästarna har fått vila med start idag = Latino Hedda och Hatti. Dokki är lämnad på Ågesta för vattenträning i 1 vecka. Amir har varit duktig med sadeln denna vecka, Lazzie känns fin och stark! Jag har en till träningsläger här hemma hela juli, har gått väldigt bra. Jag rider idag och imorgon sedan kommer Bea jogga honom åt mig när jag är i Falsterbo. Endast 7 hästar hemma när vi åker iväg, det känns bra att inte lämna både stallen fulla.

Fina Jouleen och Filippa har varit här och tränat i två dagar, Jullan ser väldigt nöjd och fin ut, roligt att se!

Laxen och jag åker till Falsterbo imorgon, sedan kommer Elin ner på tisdag och hjälper till när jag ska träna på banan. Start på onsdag!

Tack Nygren, Kohlström och Bea som kommer sköta stallet här hemma när vi är iväg ❤️

2 Kommentarer

  1. Katta den 7 jul 2019 19:39 kl 19:39

    Är alltid så imonerad av ditt driv. Bor granne m Horsepartner och i fredags visade det sig att Biggles numera bor hos min hovslagare😃 på något vis kom du närmare mig än innan och jag har ändå följt bloggen sedan din nm vinst. Håller ✊🏻 för dig i Falsterbo 😃

  2. Maritha den 8 jul 2019 01:11 kl 01:11

    Stort lycka till i Falsterbo!

Kommentera