Veckan som kommer så rullar lastbilen ner till Flyinge, Dokki ska starta Int II på söndagen och det är ännu ett Lövsta kval.
Långt att åka till Skåne för att bara starta en klass kan man tycka haha men vi håller oss till planen.

Egentligen hade jag tänkt ha med både Hatti och Lazzie också, men har valt att låta de stanna hemma för fortsatt träning. Jag blev lite matt på Hattis poäng på unghästbedömningen, så jag kände att jag kastar in handduken för hennes del i år med unghästklasserna och utbildar vidare istället. Lazzie har gjort fina rundor i Int I och då har vi tappat lite att utbilda henne mot Int II för att inte trassla till det hela, så nu vill jag fokusera på bytena i varje som krånglar lite och fortsätta leka med piaffen/passagen

Och breeders betyder även att det är 1 år sedan jag ropade hem Sune på auktionen lite spontant. Sune sköter sig exemplariskt här hemma, men det är inte långt kvar tills han ska iväg på lösdriften.

Kommentera