Enköping

Varannan onsdag styr jag bilen till Enköping där jag håller i träningar eftermiddag/kväll, så kul att följa deras utveckling, det händer mycket nu. Det är alltid lite segt att åka hemifrån sitt eget stall, men när jag är på plats är det superkul att hjälpa gänget!

Jag tränade hästar här hemma innan jag åkte, sedan på eftermiddagen red Moa, Linda, Bea och Nina ut på varsin häst. Stal Moas bild för den var så fin:

En härlig solig men kall vinterdag

Nina som gjort praktik här har tränat Bobbo ordentligt, det har verkligen gjort honom gott att bli tränad mer regelbundet. Bobbo är riktigt fin när han blir tränad såhär bra. Tack Nina! Även Bea rider honom på onsdagar när hon är här för sin praktik.

Det kommer bli förändringar här hemma, Moa är en klippa i stallet, men hon har valt att gå vidare med annat arbete, vi kommer sakna henne väldigt mycket i stallet! Därför har jag lagt ut på instagram att vi söker en ny i teamet, har fått in en massa mejl! Lika glad varje gång att det finns så stort intresse. Har inte hunnit läsa igenom alla ännu men i helgen kommer den första och provjobbar.

Kommentera