Inlägget är i samarbete med Re:Claim.

Jag kan nu berätta att jag har ett nytt samarbete med Re:Claim! Re:Claim är en miljövänlig och svensktillverkad serie av tvättmedelsprodukter för sport, outdoor, work och häst. Fördelen med Re:Claim är att det effektivt tar eliminerar lukt från kläder och har en stor bredd på produkter inom textiltvätt, impregnering, luktreducerande spray med mera. Produkterna är tuffa mot fläckar på ett skonsamt sätt, då det enbart innehåller miljövänliga tensider och valt bort enzymerna som vanligtvis finns i tvättprodukter och som sliter onödigt mycket på plaggen.

Först ut vill jag presentera Re:Claim OdorSpray. Det är en miljövänlig odörspray som avlägsnar lukt och svett i ridhjälmar, skor, tävlingskavaj, kläder etc. Sprayen kan användas på alla material och påverkar inte fibrerna i dina kläder eller skadar reflekterande material. 

Odor Spray är superenkelt att använda och doftar väldigt fräscht! Börja med att först torka bort eventuell smuts med en trasa. Därefter sprayar du på ett tunt lager där lukt har uppstått (eller kan uppstå). Låt sprayen torka innan användning och sen är du klar! Jag tycker OdorSpray är suverän att använda i ridhjälmen eller på tävlingskavajen, eftersom dessa är svåra att rengöra genom tvätt. Dessutom är det fördelaktigt att ha sprayen nära till hands om man vill hoppa in med stallkläder i en mataffär utan att lukta alltför mycket häst 😉 Eller om man blir tvungen att kvällsfodra i partyklänningen innan man ska iväg på en middag/fest… 

Re:Claim går att köpa i butiker runt om i Sverige. Klicka på länken på återförsäljare nedanför för att hitta en butik nära dig!

http://ryttarcompaniet.se/aterforsaljare.asp

Kommentera