En sämre träning

Igår var jag iväg och tränade med Dokki och Lazzie, uppladdning inför SM. Och det gick riktigt bra med en häst, och riktigt dåligt med en..

Vilken av träningspassen tror ni jag ältade hela vägen hem? Den sämre träningen såklart. Varför gör man så? Jag borde ha lagt lika mycket reflektion över båda träningarna. Men det är så lätt att fokuset hamnar på det som var dåligt. Ex efter förra starten med Lazzie så var jag riktigt nöjd, men så tänkte jag direkt ”fasiken att jag klantade mig in i serien” när jag skrittade ut på långa tyglar. Jag bör först tänka på vad som var bra, för jag och Lazzie red ändå på 73% i Int I och det är en bra ritt.

Det var Dokki och jag som gjorde ett dåligt träningspass igår, han var spänd och jag fick honom inte alls att slappna av och lita på mig så som han har gjort senaste tiden. Det var en av de sämsta träningspassen vi gjort på riktigt riktigt länge. Idag låter jag han vila, glömma det vi gjorde igår och så tar vi joggingpass imorgon för att hitta varandra igen.

2 Kommentarer

  1. Anonym den 26 aug 2020 21:01 kl 21:01

    Vill bara säga att det är så roligt att se att din pojkvän ”skämmer bort dig” med kvällsmat och fint fixat när du jobbat hela dagen! Sånt betyder mycket i en relation! 🙂
    Lycka till i helgen med alla starter, vi hejar på dig!

  2. Kiesha Allen den 31 aug 2020 15:53 kl 15:53

    My first time meeting with a Psychic medium and I have to say, it’s really worth it. It had been 6months since my husband left me without saying anything.All thanks to Dr Adoda I was able to connect with my husband again with his powerful reunion love spell and now he loves me more than he used to. Eternally grateful with The Great Dr Adoda! I highly recommend, His contact details ( http://dradodalovetemple.com )

Kommentera