En såld = ny är påväg!

Idag har Dudde blivit besiktad och ska åka till sin nya ägare. Lycka till önskar jag både det nya ekipaget! Ny d ponny kommer redan på söndag som ska säljas, henne har ni sett här hos mig i flera omgångar både i träning och försäljning innan. Eftersom ponnyerna blir man för gammal för/växer ur så får jag några åter igen efter x år.

Dollan som hon heter känner jag väl och har en provridning bokad redan på tisdag. Håll span ni som letar efter en läromästare.

Dudde

Eftersom Lazzie gått så väldigt bra senaste tiden, eller snarare hon går alltid bra bara att vi har minimerat våra misstag hehe. Så efteranmälde jag henne till Kimstad, så 08:00 startar jag där på söndag innan jag far iväg och har träningar i Enköping. Lazzie har ett högt kval till Dressage Power future stars, men har ett på låga 66% så den behöver vi höja, därmed prövar vi våra vingar igen på söndag. Dock utan Kristians hjälp med varken träningar i veckan eller med på tävling då han är på semester.

Kommentera