En lugnare vecka

Denna vecka har jag varit på hemmaplan hela veckan förutom när jag var i Friends Arena och såg hyllningskonserten till Avicii, magisk! Så bra, fint och för en viktig sak. Även häftigt att se hur snabbt de gör om arenan inför de olika eventen, förra veckan tävlade jag där och nu satt jag på läktaren med musiktema

Igår tog jag mig en liten tur till Flen med Laxen för att hålla i en mindre clinic för Finntorps RK tillsammans med hoppryttaren Emma Kåbring, vi red varsin häst och sedan höll vi i två lektioner var. Kul att ha tillsammans med hoppningen, för grundridningen är detsamma oavsett vilken gren vi inriktar oss på.

Hästarna tränas på inför lite lugnare dagar över jul. Amir har kommit hem och har vintervila nu tillsammans med Bella. Så viktigt med vila för alla hästar men speciellt för de yngre. Idag kommer Pabbes ägare hit för att se honom tränas, Pabbe hade blivit inriden i två veckor i våras sedan sommarvila innan han kom till mig, han gör stora framsteg! Stor 3 årgång med gångarter som kommer bli riktigt bra.

Kommentera