En helt vanlig lördag

Idag har det varit ett rätt lugnt tempo, dagen har rullat på bra.
Elin är morgonpigg och fodrar som vanligt alltid åt mig. Idag fick jag sms redan strax efter 7 att lilla stallet var färdigt och att de hästarna var ute. Lyxigt! Vi andra började i stallet 7:30!
Har tränat hästarna som vanligt här hemma, har haft hästarna på rullande band med hjälp av Emilia och Cecilia. Kan man alltid få ha det såhär bra? Två tjejer plus mig är perfekt!

Har ridit en häst idag som ska säljas, ägarna kommer med den till mig för första gången och jag hoppar upp för att göra försäljningsfilm. Aldrig lätt att rida en häst för första gången och dessutom ska det filmas. Man sätter hästen och sig själv i direkt arbete, en häst som kommer i träning är det annat upplägg med under de första passen. Men väldigt nyttigt och det blir som att jag provrider hästen åt de som vill komma och provrida. En fin häst med härligt energi, desto längre vi kom in i passet ju mer energi kom det, sånt gillas!

En av mina favorit ponnys som jag själv har varit med och förmedlat var här och tränade med sin ägare. Nämligen Percival, en klippa! Har ju sagt förr att jag vill dra ut hans ben så det blir en storhäst 😉

Amir har haft Anna på ryggen två gånger, jag har fått lite bakläxa med longeringen att han ska lyssna mer på rösten än vad han gör just nu. Så idag har vi tränat på det, och han förstår mer och mer hela tiden med de nya kommandot jag ska använda.

Imorgon ska jag träna hästarna hemma på förmiddagen, hjälpa Sara och Percival sedan ska jag till Enköping och hålla i lektioner. Härligt gäng som är där!

2 Kommentarer

 1. Fia den 20 okt 2019 14:16 kl 14:16

  Igår fick ja mig ett gott skratt… Ja kör mycket röst… Hihi… Igår träna ja ihop med Jenny Hammarlund o hon sa Ssssss ljudet när hon skulle få fram sin polle… Julle ba.. Galopp matte galopp… 😂😂😂 Det är mitt ljud när Julle jobbar i lina el töm…För galopp 🏇
  Kram tant brun

 2. SARAH ANTHONY den 24 okt 2019 04:37 kl 04:37

  Jag är fru SARAH ANTHONY från Förenta staterna, jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv till var och en. Jag var gift med min make Anthony, jag älskar honom så mycket att vi har varit gift i sju år med två barn. När han åkte på semester till Frankrike, hänvisade han till en kvinna som heter Ashley, han sa till mig att han inte längre är intresserad av vårt äktenskap. Jag var så förvirrad och letade efter hjälp, jag vet inte vad jag ska göra förrän jag träffade min vän Maria, och jag berättade för henne mitt problem. Hon berättade för mig att inte oroa mig för att hon hade ett liknande problem förut och presenterade mig för en man som heter profeten TAKUTA som kastade en förtrollning på sin ex-pojkvän och förde honom tillbaka till henne efter 3 dagar. Maria ber mig att kommunicera med profeten TAKUTA. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig få min man tillbaka och han ber mig att inte oroa mig för att hans förfäder gudar slåss för mig. Han berättade för mig att han efter tre dagar skulle gå med mig och min man tillsammans. Efter tre dagar ringde min man till mig och berättade för mig att han letade efter saker med mig igen, han förvånade mig när jag såg honom och han började gråta förlåtelse. För närvarande är jag den lyckligaste kvinnan i världen med vad den här stora profeten gjorde för mig och min man, du kan kontakta hans e-post: (takutaegbedie@gmail.com) .eller whatsapp .. honom i detta nummer. (+ 2348165186811) . Kontakta honom om alla problem, till exempel:
  (1) Om du vill att ditt ex ska komma tillbaka
  (2) om du alltid har dåliga drömmar.
  (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
  (4) Om du vill ha ett barn.
  (5) växtbaserade läkemedel
  (6) Du vill bli rik.
  (7) Du vill binda din man / hustru för att vara hans för alltid.
  (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
  (9) Låt människor lyda dina ord och göra vad de vill
  (10) ETC-fall-lösning
  Kontakta honom igen på (takutaegbedie@gmail.com) eller whatsApp .. honom på detta nummer. (+ 2348165186811). och välsigna.

Kommentera