En dag hemma

Idag har vi varit på hemmaplan hela dagen, började med att träna ”mitt gäng” direkt på morgonen. Laxen fick en stor guldstjärna idag, det kändes verkligen som att det föll ner en polett och att han verkligen förstod senaste veckornas träning, superkul! Man såg verkligen hur stolt han var över sig själv när vi skrittade ut sedan 🙂

Ida har varit här och skott hästar hela förmiddagen, och när hon blev klar kom en annan hovslagare för att sko Tino och Humle då de inte har samma hovslagare som jag använder mig av

Lazzie njuter av att få nya skor på sig

Sedan red jag en häst som ägaren kör hit till mig som jag har jobbat med bytena på. Och Liane kom med Entutu innan jag avslutade kvällen med lektioner.

I veckan ska jag iväg på träning med Plantskolan och ska till Enköping och hålla i träningar. På onsdag ska även tre hästar vaccineras.

Kommentera