En box ledig

Denna vecka är det tävling igen (!) man blir ju så glad att få åka iväg och tävla detta år, tänk om det stängs ner i höst igen om smittspridningen kommer öka? Man får njuta nu helt enkelt.

På lördag lastar jag Dokki och åker till Kungsbacka för att delta i LiveArena Dressage Power Grand Prix Tour på söndag, det blir vår debut att starta GP kür! Förra året skulle vi iväg men blev stoppade pga skada.

Jag red upp programmet igår och det kändes rätt bra, måste fila lite på exakta vägarna för att tajma musiken bättre men vad roligt det är att få rida kür. Detta blir ett väldigt bra genrep inför SM då finalen går i kür så det känns bra att hinna starta den en gång för att sedan jobba lite vidare med programmet på träningen.

Vi har fått hem en ny häst i träning, en 6 åring som även kommer vara till salu. Håller på att lära känna den och sedan ska jag berätta mera.
Igår åkte vi över och fotade Amir, han har några nu som är på jakt efter unghäst, kul! Vi har platsbrist och måste sälja, annars får han åka till Sarali och bli inhoppad efter betet.

Försökte filma lite, men detta gäng på bete är inte direkt aktiva att visa upp sig haha, de tar sin sommarvila på högsta allvar.

Vi har en box ledig för häst i träning /försäljning då vi fick en avbokning, mejla mig på dolk.lina@gmail.com

Kommentera