En andra placering

Vi har en oslagbar U25 ryttare just nu som bara blir bättre och bättre.. det är Emma Jönsson, och jag unnar henne verkligen det. Rider väldigt bra och är alltid trevlig och glad och sitter på en riktigt fin häst. Stort grattis Emma till ännu en seger.

Jag och Dokki klev in på en stabil andra placering då vi slutade på 67.6% efter dagens runda. Vi hade lite trassel med serierna på framridningen och gjorde tyvärr även en miss i ettorna idag, vi får ta och grotta ner oss lite med bytena i varje då de har krånglat lite på senaste tid. Alltid är det något nytt att lösa 😂

Vi ligger även på en andra placering i totalen just nu, det känns kul att matcha mot förhoppningsvis final ännu ett år då jag och Biggles tävlat finalen två år innan och Dokki en gång. Lövsta future challange är verkligen en bra serie att våga utvecklas och satsa, de unga hästarna i dagens omgång tror jag flera av dom kommer bli riktigt farliga i stora GP rundorna sen.

Dokki är som alltid lika enkel att ha med på tävlingar, han behöver lära upp hela ungdomsgänget hemma. Tack Moa för bra grooming och tack Linda som skött hästarna på hemmaplan. Moa och Linda kommer turas om att följa med på tävlingarna 🙂

Vi har nu landat hemma hos Johanna Due Boje, Dokki får övernatta i hennes stall för imorgon är det fotografering med Saab. Kul att se Johannas ställe där även duktiga Klara Svanberg jobbar. Moa har tagit tåget hem och jag styr lastbilen hem imorgon eftermiddag.

Kommentera