Tänk att imorgon börjar uppladdningen inför avresan mot EM! Jag, Jonathan och Dokki åker på lördag, vi stannar och övernattar i Skåne för att sedan köra till tävlingsplatsen på söndag. Så skönt med endast två resdagar till detta EM som går i Tyskland. Kristian kommer och hjälper mig samt hästägarna Bo & Anna kommer och hejar på plats, jättekul då de inte varit med på väldigt länge pga corona.

Det är mycket att fixa med innan vi kommer iväg, idag satt jag och Elin på kontoret i nästan två timmar för att fakturera och betala räkningar. Eftersom jag visste att vi låg bra till inför detta mästerskap så har jag planerat lite mindre hästar hemma, två träningshästar åker hem i slutet av veckan och nya kommer när jag är åter hemma igen. Jag är borta i 8 dagar totalt.

Tilde kommer få träna hästarna som är kvar hemma. Bland annat Justin är tanken, jag ska ha lektion för Tilde/Justin senare i veckan för att vägleda dom, sedan kommer Elin hjälpa till ifrån marken när jag är borta. Blir han för het så får han tömköras.

U25 SM Guld, Lina Dolk Ågesta Ridklubb 76 Languedoc Gelding / WESTF / br / 2003 / Laomedon x Francisco I / Magdalene Höfer / Anna Edling Photo: KimC.nu by Ateni AB

Kommentera