Jag har nästan lektioner varje vardag, har tagit bort lektioner på helgerna om det inte är så att jag är borta i veckan så att jag inte hinner hålla så många lektioner.

Jag har fasta tider hemma som är klockan 16:30, 17:15 och sista 18:00, alla rider 45 min och framriden ska man vara om man inte önskar hjälp med värmningen. Ingen elev har fast dag/tid utan alla tiders bokas via mejl. Jag har valt att inte ha senare lektioner, det räcker med att arbeta 7-19 har jag bestämt mig för. Jag åker istället och tränar efter det eller har en lugn kväll hemma. Är väldigt glad att kunna sluta såhär tidigt mot hur jag hade det förut.

Moa och Linda är såklart de som ser till att jag kan sluta tidigare, de gör klart det sista i stallet innan de slutar 17.

när mina lektioner börjar.
Jag är i Enköping varannan vecka på onsdagar, dock byte denna vecka till idag då jag hade läkarbesök igår som jag bokat om ett flertal gånger redan 😅 Idag hjälpte jag även en elev på hemmaplan innan jag for iväg till gänget i Enköping. Är hemma sent efter träningarna i Enköping men det är regel bara den dagen.

1 Kommentar

  1. Cornelia den 17 dec 2020 23:25 kl 23:25

    På tal om läkare, hur är det med din magkatarr nu? Är den helt borta?

Kommentera