Duktiga unghästar

Unghästarna tränas på nu några veckor till, sedan kommer de få vila över jul och nyår. Dels ska jag få det lite lugnare samt att de behöver vila snart igen. Men det dröjer några veckor tills innan de ska få sin välförtjänta vila. Jag har mycket hjälp hela november i stallet och kommer därför rida på alla hela månaden, annars brukar jag vila hästarna i skift så det blir jämnt tempo för mig.

Latino: Kristians häst som vi valt att inte debutera ännu, han är duktig, arbetsvillig och ridbar, galoppen har utvecklats väldigt bra nu inväntar vi att traven ska bli bättre, kommer sakta men säkert. Har påbörjat LA rörelser för honom som han klarar galant.

Laxen: Genomsnälla Laxen som alltid kämpar på, han fick lugnare period efter breeders och är nu fullt igång igen. Jag jobbar mycket grundridning på honom (på alla men extra här) han vill gärna bli lite hög i formen så vi rider tvärtom, låg och lång form och varierar tempot i det.

Bella: 3 åriga fuxen som stått i träning i två månader nu, jättetrevligt temperament och huvud på henne. Blir hon kvar hos mig kommer vi satsa mot 4 års klasserna nästa år.

Amir: Har hjälp av Anna med honom, hon kommer hit och rider honom två gånger i veckan. Han är duktig men lite känslig så vi kommer inte sälja honom i år utan ge han mera tid för att bli tryggare och säkrare. Hålla en rödlinje på honom. Genomsnäll i all hantering och väldigt kelig. Riktigt bra trav finns i han! Lik Hatti 😉

3 Kommentarer

  1. Sara den 3 nov 2019 17:25 kl 17:25

    Kul att läsa hur du planerar kring unghästarna. Hur går det med Hatti?

  2. Klara den 3 nov 2019 20:40 kl 20:40

    Hur är det med Hatti och vad är planen med henne?

  3. linn den 5 nov 2019 13:50 kl 13:50

    hatti har man inte sett på länge varken här eller på instagram..hon är saknad

Kommentera