Duktiga unghästar

Idag hade jag och Linda besök av min elev Ebba som tränar för mig, hon spenderade sin lediga fredag med oss och hjälpte till i stallet. Kul med ungdomar som tar tillfället i akt att lära sig ännu mera genom att vara med även i stallarbetet. Jag själv spenderade varje lediga och även icke lediga (Haha) minut i stallet på Brolöten för att kunna träna mera och suga åt mig all kunskap i mina yngre dagar.

Linda och Ebba

Idag åkte vi hem till Sarali med två treåringar för att löshoppa, och med det fick vi även lastträning och miljöträning i annat ridhus. Superbra med andra ord.

Hästarna var riktigt duktiga, imponerad!

Och eftersom vi var hos Sara träffade vi även Amir som står där i träning och försäljning och såg på när han också skulle träna. Han är riktigt duktig på att hoppa och tycker det är superkul, märks att Sara har tränat löshoppningen bra på honom.

Gosigaste hästen jag känner

Alla dessa tre hästar är jämn gamla, vilket gör det extra kul att se hur olika de är i kroppen. Det händer väldigt mycket när de är tre, hamnar i olika växtfaser och det sker mycket med dom. Nästa vecka ska jag rida Amir, det kommer vi såklart att filma. Även filmer ifrån löshoppningen kommer upp på min instagram senare @liinadolk

Vi har inte bara hoppat idag, utan tränat dressyr samt haft lektioner också 🙂

När vi åker med såhär unga hästar som inte är så vana att åka transport/lastbil har vi endast träningsskydden på dom, de brukar tycka det är svårt att lyfta benen med transportskydd så en sak i taget för att göra det så enkelt som möjligt för dom.

1 Kommentar

  1. Emelie den 18 apr 2020 23:13 kl 23:13

    Så kul att du skriver om tiden på Brolöten <3
    Kram

Kommentera