Duktiga Lazzie

Extra tacksam över hur bra det flyter på i stallet just nu, Linda är jättebra, väldigt pålitlig, arbetsam och en vän i stallet. Hästarna gillar henne också och det är såklart väldigt viktigt.

Idag var Lazzie med till Lasätter för träning med Plantskolan, vi gjorde ett bra träningspass där allting kändes väldigt kontrollerat och lätt faktiskt. Liane sa ”det ser lekande lätt ut!” och det är för att jag letade tävlingar åt henne, Int I och det fanns inga som passade, har därför anmält Lazzie till en PSG och jag tror att det gör henne väldigt gott att få backa bak lite efter en vår med träning mot Grand Prix, hon har gjort det jättebra och därför känns det helt rätt att nu bygga upp självförtroendet och backa ner lite. Imorgon ska vi till Lasätter igen och då ska jag rida upp program på både Lazzie och Entutu.

Bella kommer följa med till Lasätter, släppas på bete i några veckor nu över sommaren. Jag har inga vindskydd så därför kan jag inte ha hästar på bete och ta in en annan träningshäst i den boxen, blir det riktigt dåligt väder måste alla hästar in och vi kan inte stå med för många. Så jättebra lösning att Bellas ägare hyr in henne på Lasätter för sommarlov istället 🙂

Tossan och Bella, vi har fått låna en till gräshage av pappa, korna fick dela med sig lite 😉 Tack pappa!

Kommentera