Duktiga Latino

Latino samlade många vuxenpoäng under våran vistelse under sista träffen på Plantskolan för denna säsong. Han har bara lämnat gården 1 gång sedan han flyttade hit i augusti förra året. Den gången hade han Lazzie med sig som stöd.

Men han var superduktig, gick på lastbilen, var lugn i uteboxarna trots att det kom och gick hästar och bjöd på samma fina känsla som han gör hemma. Han är inte lika spektakulär som kanske Hatti och Laxen, men han har en otrolig balans, självbärighet och vilja att hela tiden göra rätt. Liane gav honom väldigt fina lovord och tyckte att det var ett givet GP ämne, kul! Hon tycker att han har rätt inställning, kvickheten och förmågan att kunna leka med samlingen på ett enkelt och naturligt sätt.

Men jag vaknade imorse vid 06 av att det åskade ute, fick en dålig magkänsla och tänkte att jag skulle gå och titta till Latino. Sen tänker jag att han omöjligt kan ta sig ut. Men valde ändå att gå ut och titta till honom. Tur det, för ut hade han tagit sig. Marie som jobbar på gården hade precis kommit och såg också att han var ute på vift. Haha lille vännen, han var helt oskadd och stod vid åringarna. Han kanske kände igen Diddi och sökte sig dit. Han måste antagligen ha rullat fast och slagit till boxdörren så den hackat ur, eller blivit rädd för åskan och lyckats trycka loss boxdörren. Men han var lugn och hade inte en skråma. Han lär sova gott inatt efter två träningspass och en rund tur.. Man ska alltid lita på magkänslan.

Supermysigt att få mysa med Diddi också, hon lever life med sin bästis i en superfin lösdrift och har full översikt över hela gården.

Väl hemma igen har jag haft tre lektioner ridit Laxen och Dokki och Elin longerade Hatti.

2 Kommentarer

 1. Sätilaryttaren.se den 24 maj 2019 07:43 kl 07:43

  Jag blev alldeles rörd när jag såg ditt instaklipp där Liane gav honom massa lovord ❤ Jag hoppas att både Latino och Laxen blir försmå för Kristian ?

 2. Marie den 24 maj 2019 07:47 kl 07:47

  Skulle du inte kunna göra en uppdatering om hästarna i ditt stall nu? Planer med varje häst inför framtiden osv. Hur länge ska Laxen och Latino stå hos dig?
  Har du någon koll på Biggles nu för tiden?
  Många frågor! Du är grym!

  1

Kommentera